Blocuri de sticla

Incarcat la data: 02 Martie 2011

Autor: kaktus_v

Pret: Gratuit

Numar pagini: 111

Tip fisier: zip

Marime fisier: 259 kb

In conformitate cu cerintele de constructii se planifica dezvoltarea continua a producerii si folosirii blocurilor de sticla, perfectionarea tehnologiei de producere a lor.

 

De rind cu sticla in foi si a steclopachetelor blocurile de sticla sunt pe larg folosite la constructia cladirilor si a diferitor constructii. Din blocurile de sticla in forma de paralelepiped, cilindru, prisma sau alte forme se zidesc constructii ingraditoare translucide, se zidesc pereti, pereti intermediari, acoperiri. O raspindire mai larga au obtinut blocuri din sticla cu goluri sudate. Constructia rationala a blocurilor de sticla cu goluri, prezenta camerei de aer vacumate, tehnologia moderna de producere mecanizata in flux asigura eficacitatea tehnico-economica de producere a lor. Datorita capacitatii inalte de termo si fonoizolare a blocurilor cu goluri sunt deosebit de efective si sigure in constructii si pereti intermediari verticale exterioare de ingradire.
           

Blocurile de sticla compacte ingrosate ce nu au camera ermetica, poseda o rezistenta inalta la soc si statica. Ele se folosesc in constructia acoperisurilor si plansurilor intermediare. La capacitatile specifice a blocurilor de sticla ce determina ficacitatea tehnico-economica de folosire a lor, se refera:


-    Capacitatea de a propaga fluxul de lumina si de a crea in incaperi o iluminare moale la o permeabilitate maximala de lumina.
-    O rezistenta mare in comparatie cu alte articole din sticla la sarcini  statice si soc si rezistenta mare la foc.
-    Ermecitetea mare a ingradirilor.

Utilizarea maxima a proprietatilor tehnice si estetice a blocurilor de sticla permite de a obtine constructii translucide de calitate inalta si durabilitate mare, de a reda o expresivitate arhitectonica.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Blocuri de sticla". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CerinteBLOCURICONSTRUCTII
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...