Concasor cu valturi

Incarcat la data: 03 Martie 2011

Autor: kaktus_v

Pret: 50 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11584 kb

Procesul de maruntire  a materialelor poate fi obtinut prin mai multe metode.Indiferent de metoda utilizata pentru ca procesul  de sfarimare sa aiba loc,este necesar ca masina sa actioneze asupra materialelor astfel incit in anumite locuri ale acestora sa apara tensiuni care sa depaseasca limita lor de rupere.

 

Metoda de sfarimare se alege in functie de caracteristicile fizico-mecanice ale materialului,marimea lui initiala,gradul de sfarimare etc. Astfel metodele prin comprimare si  lovire se utilizeaza la materiale de rezistenta mare,metode prin comprimare si frecare la materialele plastice,iar  metoda prin lovire si despicare la materialele casante.


In functie de dimensiunile materialelor,concasarea poate fi grosiera,mijlocie sau fina. Masinile folosite la concasarea materialelor poarta denumirea de concasoare.


Principalele tipuri de concasoare sint: concasoarele cu falci;concasoarele cu  con;concasoarele cu valturi;concasoare cu ciocane.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Concasor cu valturi". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ProcesulCONSTRUCTII
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan