Constructii din lemn

Incarcat la data: 28 Februarie 2011

Autor: DerczeniCorina

Pret: 50 credite

Constructii din lemn - prezentare power-point (20 slide-uri)

 

Definitie:


Lemn este numele unui material natural care provine din plantele lemnoase, arbori, arbusti, copacii, etc, fiind compus in majoritate din celuloza si lignina si in mica parte din gume si rasini, materii tanante, materii colorante.


Lemnul, o materie de origine organica, este produs de plantele lemnoase care fac parte din grupa vegetalelor superioare cormofite - plante vasculare care sunt formate din tesutul lemnos xilen si tesutul liberian - floem.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Constructii din lemn". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LEMNCONSTRUCTII
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...