Curs Materiale constructii

Incarcat la data: 21 Ianuarie 2010

Autor: luca bogdan ionel

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 35 kb

Liantii sunt materiale naturale sau artificiale care au proprietatea de a trece - in conditii specifice pentru fiecare dintre ele - din starea lichida, fluida sau plastica, intr-o masa vascoasa sau rigida si de a putea astfel sa lege intre ele materialele granulare sau bucati in vederea obtinerii unor conglomerate artificiale.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Materiale constructii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan