Curs Seism

Incarcat la data: 24 Ianuarie 2010

Autor: Pic Liviu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 589 kb

Structurile sunt expuse la diferite tipuri de actiuni provenite atat din hazard natural cat si artificial. Inginerii structuristi trebuie sa mentina o stransa colaborare atat cu beneficiarii cat si cu arhitectii in ceea ce priveste incarcarile considerate sau nu in faza de proiectare a unei constructii.


Incarcarile extraordinare pot fi generate de hazardul natural, hazardul accidental sau uman. Structurile nu pot fi proiectate la toate tipurile de actiuni extreme. Spre exemplu, structurile pentru cladirile civile nu se proiecteaza sa reziste la impactul cu meteoriti, la explozii nucleare sau la alte tipuri de atacuri militare.


Totusi, codurile de proiectare cuprind reguli de conformare structurala si de calcul pentru mai multe categorii de incarcare dintre care enumeram: (i) gravitational; (ii) vant; (iii) cutremur; (iv) explozii; (v) foc. Fiecare dintre aceste tipuri de incarcari asociate unui anumit tip de hazard trebuiesc definite.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Seism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCONSTRUCTII
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan