Fundatii

Incarcat la data: 14 Ianuarie 2011

Autor: Repcaru Claudia

Pret: 80 credite

Numar pagini: 26

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7111 kb

Fundatii - cap. 1

 

Fundatia este un subansamblu structural conceput sa preia incarcarile care actioneaza asupra constructiei si sa le transmita terenului de fundare.


Prin proiectare se urmaresc indeplinirea urmatoarelor conditii:
- valoarea incarcarilor transmise de fundatii sa nu depaseasca capacitatea portanta a terenului;
- valorile tasarilor previzibile sa fie cat mai uniforme si sa nu depaseasca limitele admisibile;

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fundatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONSTRUCTIIfundatii
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...