Indrumator de proiectare a sistemelor structurale din zidarie cu blocuri ceramice cu goluri verticale

Incarcat la data: 02 Martie 2011

Autor: kaktus_v

Pret: 50 credite

Numar pagini: 94

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11622 kb

5 (1 review)

Lucrarea “Indrumator de proiectare a sistemelor structurale din zidarie cu blocuri ceramice cu goluri verticale ”este prima lucrare care este editata dupa aprobarea si intrarea in aplicare a CR6: 2006, “Cod de proiectare pentru structuri din zidarie”.


Codul de proiectare CR6 : 2006 stabileste cu precizie conditiile de aplicare. Acestea sunt mentionate in Cap.1. Prevederi generale.


Se precizeaza de asemenea ca in anumite situatii, ca de exemplu, in cazul in care structurile sau elementele nu satisfac una din cerintele codului, vor fi aplicate prevederile tehnice specifice, ceea ce este cazul indrumatorului de fata. Sistemele structurale cu pereti structurali realizati din zidarie, cu blocuri ceramice, avand goluri verticale ocupa astazi un important segment in proiectarea si executia constructiilor de locuinte, atat a cladirilor tip bloc cu 2, 3, 4 etaje, fie a cladirilor de locuit cu regim foarte redus de inaltime (P; P+1E; P+2E).


La nivelul Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole – Bucuresti s-au primit multe solicitari din partea inginerilor care activeaza in proiectare si executie, pentru clarificari la modul de aplicare a codului CR6 : 2006 in cazul zidariilor cu blocuri ceramice cu goluri verticale. A intrat in practica colectivelor de cadre didactice din Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole de a organiza cursuri de perfectionare a specialistilor din productie pe diferite probleme tehnice.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Indrumator de proiectare a sistemelor structurale din zidarie cu blocuri ceramice cu goluri verticale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INGINERIAProiectareCeramica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...