Uzina de producere a caramizii silicatice

Incarcat la data: 03 Martie 2011

Autor: kaktus_v

Pret: 50 credite

Numar pagini: 45

Tip fisier: zip

Marime fisier: 443 kb

Nomenculatura productiei si utilizarea in constructie

Fabricarea caramizilor silicalcarelor prezinta importanta in locurile lipsite de argila,prin economia de combustibil realizata,inutilitate unor utilaje(uscatori,cuptoare),durata mica de fabricarea (24h).


Caramizile silicocalcarele se fabrica in aceasi dimensiuni cu caramizile ceramice pline,dau marci mai bune(200) si inlocuiesc caramizile din argila la zidariile interioare si exterioare,cu exceptia cosurilor sau canalelor de fum(din cauza deshidratari hidrosilicatului de calciu si a transformari polimorfe a cuartului)fundatiilor,soclurilor,zidariilor subterane in paminturi foarte umede,zidariilor in contact cu ape bogate in CO2 (datorita solubilizarii carbonatului de      calciu).                                                                                                                                       

 

Fata de cearamizile ceramice prezinta avantajul unor  forme mai perfecte(ceea ce v-a duce la economiei de mortar la rosturi si la tencuiala,economi demanopera),rezistente mai mari la inget-desget si culoare placuta,motiv pentru care nu se tencuiesc dar sint grele mai grele(densitatea aparenta 1800-1900kg/m3) si cu capacitatea de izolatie termica mai redusa (coeficientul de conductivitate termica de 7,7-8,25w/mk).    

                                                                              
Caramida silicatica colorata joaca in acelasi timp un rol de material portant si de fatada a pertilor cladirilor,fara marirea grosimi ei si nu trebuie lucru suplimentar la montarea fatedelor.il folosesc in general pentru fatade exterioare,dar avind proprietati decorative inalte aceasta caramida,indeosebi spintecata ,imitind pitra naturala-sub tuf,cu succes se poate folosi in interior.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Uzina de producere a caramizii silicatice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CARAMIDACONSTRUCTII
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan