Curs Moneda si credit anul II economic

Incarcat la data: 11 Decembrie 2009

Autor: lucrari licenta

Pret: 100 credite

Numar pagini: 129

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2547 kb

Intelegerea conceptelor fundamentale: bani, moneda; Cunoasterea functiilor monedei si a importantei fiecareia dintre ele; Cunoasterea modului de evolutie a monedei si formele sale; intelegerea relatiei moneda-credit si a mecanismelor specifice acestei legaturi. Bani, moneda, troc, bani-marfa, mijloc de schimb, masura a valorii, rezerva de valoare.
1.1. Conceptul de moneda
Definitie functionala: mijloc de schimb; etalon al valorii; rezerva de valoare. Definitie statistica; in sens restrans (ca agregate monetare); numerar; depozite la vedere (bani de cont); in sens larg: moneda; cvasimoneda (active financiare)
Banii – ca o conventie sociala.
Banii = lichiditate absoluta
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Moneda si credit anul II economic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCreditECONOMICMONEDAconceptul de monedaanul II
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan