Curs Operatiuni in devize

Incarcat la data: 05 Decembrie 2009

Autor: Leta Alina

Pret: 80 credite

Numar pagini: 27

Tip fisier: zip

Marime fisier: 61 kb

Operatiunile in devize sunt operatiuni afectuate in alte monede decat moneda numita locala sau nationala (leul in cazul Romaniei), folosita de obicei pentru tinerea contabilitatii.


Operatunile in devize se pot clasifica dupa mai multe criterii:
1. dupa natura operatiunii:
- operatiuni de schimb la vedere;
- operatiuni de schimb la termen;
- operatiuni cu titluri in devize;
- operatiuni privind conturile curente, de corespondent, de depozit;
- credite si depozite in devize.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Operatiuni in devize". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCONTABILITATEContabilitate bancara
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...