Riscuri si performante bancare

Incarcat la data: 19 Martie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Etimologia cuvantului "performanta", provine din substantivizarea verbului din limba engleza "to perform", care in traducere aplicabila contextului de afaceri, inseamna "a indeplini", a executa o sarcina, in vreme ce substantivul "performance" semnifica doar actul, procesul indeplinirii sarcinilor.


Performanta poate fi definita ca fiind nivelul masurabil de stabilitate a activitatii unei banci, caracterizat prin niveluri reduse ale riscurilor de orice natura si un trend normal de crestere al profiturilor de la o perioada de analiza la alta.
Managementul performantelor se intersecteaza cu cel al domeniului de management bancar, calitatea reflectandu-se in performantele bancare, legate nemijlocit de managementul activelor si pasivelor bancare, si care se reflecta in bilantul propriu si contul de profit si pierdere.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Riscuri si performante bancare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSPERFORMANTECONTABILITATE
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...