Studiu de caz privind acreditivul documentar

Incarcat la data: 19 Martie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Exista mai multe companii care folosesc acreditivul documentar ca mijloc de plata, printre acestea se numara, de exemplu, ProCredit Bank S.A. ProCredit Bank S.A. este o societate bancara inchisa pe actiuni, persoana juridica romana, cu sediul principal in Bucuresti, Calea Buzesti nr. 62-64, sector 1, Romania, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti cu numarul J40/3762/2002 in data de 09.05.2002.


Banca a fost infiintata prin aport de la actionari, in baza Actului Constitutiv al bancii din data de 25 Aprilie 2002 pe o durata statutara nelimitata. Capitalul social al bancii la data Prospectului este alcatuit din 5.614.306 actiuni ordinare, cu o valoare de 10 RON fiecare cu valoare totala de 56.143.060 RON. Banca functioneaza in baza autorizatiei emise de Banca Nationala a Romaniei seria C numarul 000006 la data de 16 mai 2002. Banca desfasoara toate activitatile specific bancare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Studiu de caz privind acreditivul documentar". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCONTABILITATEacreditivul documentar
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...