Activul bilantier

Incarcat la data: 11 Ianuarie 2011

Autor: crina apostol

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

Prezentarea structurii activului bilantierA.ACTIVELE IMOBILIZATE sunt acele bunuri sau valori economice destinate sa fie utilizate o perioada indelungata (mai mare de un an). Activele imobilizate sunt valori de investitii ce isi mentin valoarea de intrebuintare o perioada mai mare de timp, nefiind consumate la prima utilizare. Valoarea activelor imobilizate se recupereaza, in general, prin sistemul amortizarilor. Activul imobilizat cuprinde imobilizari necorporale, corporale si financiare.

I.IMOBILIZARI NECORPORALE (intangibile, imateriale) cuprind atat mijloace imateriale, adica fara substanta fizica, care au totusi o valoare reala, cat si cheltuieli inscrise (capitalizabile) in bilant cu scopul recuperarii lor pe mai multe exercitii financiare. in structura imobilizarilor necorporale sunt incluse:
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Activul bilantier". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONTABILITATE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan