Audit Financiar Contabil Curs

Incarcat la data: 30 Martie 2010

Autor: marian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

AFC reprezinta activitatea de examinare in vederea exprimarii de catre auditorii financiari  a unei opinii asupra situatiilor financiare   in conformitate cu standardele de audit armonizate cu standardele internationale de audit si adoptate de Camera auditorilor financiari din Romania (CAF). AFC consta in verificarea si certificarea situatiilor financiare de catre un profesionist competent si independent in vederea exprimarii opiniei acestuia asupara realitatii datelor cuprinse in situatiile financiare.


Rolul auditului.
AFC este orientat spre :
- verificarea respectarii cadrului conceptual al contabilitatii
- verififcarea si certificarea situatiilor financiare anuale prin care se reflecta in contabilitate imaginea fidela clara si completa a patrimoniului si  a rezultatului exercitiului.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Audit Financiar Contabil Curs". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCONTABILITATEaudit financiar