Auditul financiar - obiective, concepte, rol

Incarcat la data: 16 Martie 2010

Autor: Marius

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

Asigurarea rezonabila se obtine atunci când auditorul a selectat suficiente probe de audit pentru a reduce riscurile la un nivel acceptabil de scazut. Probele de audit sunt necesare pentru a sustine opinia auditorului si raportul. Sunt cumulative ca natura si sunt obtinute urmare a procedurilor de audit efectuate pe parcursul auditului.


Sistemul de inregistrari contabile al entitatii este o sursa importanta de probe de audit. Activitatea cea mai dificila o reprezinta obtinerea si evaluarea probelor de audit. Suficienta si gradul de adecvare a probelor de audit sunt interdependente. Suficienta reprezinta masura cantitatii de probe de audit iar adecvarea este masura calitatii probelor de audit adica relevanta si credibilitatea. De cantitatea si calitatea probelor de audit obtinute depinde reducerea riscului de audit la un nivel acceptabil.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Auditul financiar - obiective, concepte, rol". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONTABILITATEAUDIT