Contabilitatea institutiilor publice

Incarcat la data: 18 Iunie 2012

Autor: buliga adelina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 34

Tip fisier: zip

Marime fisier: 47 kb

Contul 100 “Fondul activelor fixe necorporale“
Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta fondului activelor fixe necorporale care nu se supun amortizarii, potrivit legii.


Contul 100 “Fondul activelor fixe necorporale“ este un cont de pasiv.
In creditul contului se înregistreaza activele fixe necorporale intrate în patrimoniu, iar în debit, activele fixe necorporale iesite din patrimoniu.
Soldul creditor al contului reprezinta fondul activelor fixe necorporale, la un
moment dat.

Se crediteaza prin debitul contului: 206 “Înregistrari ale evenimentelor cultural-sportive”
- cu valoarea înregistrarilor evenimentelor cultural-sportive intrate în patrimoniu potrivit legii.
Se debiteaza prin creditul contului:
206 “Înregistrari ale evenimentelor cultural-sportive”
- cu valoarea înregistrarilor evenimentelor cultural-sportive iesite din patrimoniu potrivit legii.

Contul 101 “Fondul bunurilor care alcatuiesc domeniul public al statului”
Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta bunurilor care alcatuiesc domeniul public al statului si care nu se supun amortizarii, potrivit legii.

Contul 101 “Fondul bunurilor care alcatuiesc domeniul public al statului” este un cont de pasiv. În creditul contului se înregistreaza bunurile intrate in domeniul public al statului, potrivit legii, iar în debit, bunurile iesite din domeniul public al statului, potrivit legii.

Soldul creditor al contului reprezinta bunurile care alcatuiesc domeniul public al statului, la un moment dat.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Contabilitatea institutiilor publice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CursuriCONTABILITATEcurs contabilitateinstitutii publice
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...