Control de gestiune

Incarcat la data: 02 Mai 2012

Autor: Roxana Mateescu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 81 kb

Conceptul de control de gestiune a cunoscut o continua evolutie in decursul timpului ceea ce se explica partial prin schimbarea conditiilor generale de gestiune, dar  si prin mutatiile importante intervenite in mediul economic si in normele juridice, culturale si sociale.

Turbulenta mediului politic, economic  si social a sporit considerabil diferitele niveluri de incertitudine in materie de gestiune. Astfel, reducerea incertitudinii a devenit unul din scopurile si dintre punctele forte ale controlului de gestiune.

Evolutia doctrinara care a inceput cu primele teorii clasice  si care a condus la viziunile manageriale contemporane a pus in evidenta trecerea de la conceptia de "controlverificare" la ideea de "control-conducere" ce caracterizeaza in prezent controlul de Gestiune.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Control de gestiune". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CursuriCONTABILITATEGESTIUNEnotite de curs
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...