Doctrina si deontologie

Incarcat la data: 25 Martie 2013

Autor: Roxana Gavrila

Pret: Gratuit

Numar pagini: 70

Tip fisier: zip

Marime fisier: 292 kb

Din punct de vedere istoric, contabilitatea a fost privita ca o profesie care joaca un rol important in toate societatile. Cum lumea se indreapta catre economii de piata, cu investitii si operatiuni transfrontaliere in crestere, profesionistul contabil trebuie sa aiba o perspectiva globala pentru a intelege contextul in care se desfasoara afacerile.

Schimbarea rapida este caracteristica predominanta a mediului in care lucreaza profesionistul contabil. Afacerile sunt implicate in acorduri tot mai complexe. Tehnologia informatiei progreseaza intr-un ritm rapid. Comertul a capatat o valenta internationala. Privatizarea a devenit un obiectiv tot mai important in multe tari din estul Europei. Multe societati au devenit mai conflictuale. Preocuparea pentru mediul inconjurator a crescut.

Pentru profesionistul contabil din Romania, tendintele internationale se completeaza cu reforma sistemului contabil si reformele care au loc in societate in general. Serviciile contabile traditionale capata noi intelesuri, noi forme de organizare si exercitare. Profesionistul contabil trebuie sa evalueze permanent pertinenta ofertei profesionale, in sensul furnizarii de servicii de calitate sporita, in concordanta cu exigentele clientilor.

Situarea profesionistului mai aproape de cerintele clientului presupune cunoasterea acestuia si a mediului in care activeaza, identificarea riscurilor, modul de conducere a gestiunii intreprinderii, stabilindu-se si oferindu-se servicii adaptate particularitatilor fiecarui client.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Doctrina si deontologie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs contabilitatedoctrina si deontologie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan