Rigori si principii de etica ale auditorilor

Incarcat la data: 16 Martie 2010

Autor: Marius

Pret: Gratuit

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 23 kb

Contabilii si expertii contabili au o vasta specializare in prelucrarea si raportarea informatiilor din domeniu. Auditorii financiari, parte componenta a profesionistilor contabili, executa misiuni de audit asupra situatiilor financiare in scopul emiterii unei opinii rezonabile atat de necesare utilizatorilor de informatii.


Caracteristicile unei profesii:
- Stapanirea unor anumite aptitudini intelectuale;
- Aderarea de catre membrii sai la un cod comun de valori si conduita;
- Acceptarea unei obligatii fata de societate in general, respectiv utilizarea titlului profesional sau acordarea calificarii in schimbul unor restrictii.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Rigori si principii de etica ale auditorilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONTABILITATEAUDIT