Secretariat si corespondenta

Incarcat la data: 15 Martie 2010

Autor: marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 51

Tip fisier: zip

Marime fisier: 123 kb

Printre activitatile cu importanta deosebita in cadrul unei organizatii economico-sociale se numara si activitatea de secretariat. Activitatea de secretariat este structurata pe compartimente specializate si are o ampla generalizare. Ea se desfasoara la niveluri diferite, atât in cadrul organelor centrale ale administratiei de stat (guvern, ministere), al organelor locale ale puterii de stat (primarii, consilii locale), cât si la nivelul agentilor economici, al unitatilor cu profiluri diferite (academii, institutii de invatamânt superior, scoli, biblioteci, etc). De aceea, structura, forma de organizare, amploarea, numarul de functii si unele atributii sunt diferite de la o organizatie la alta.


Munca de secretariat in administratia publica prezinta unele particularitati fata de secretariatul din sectorul privat, ca urmare a faptului ca insusi managementul institutiilor publice si structura organizationala sunt diferite de oranizarea si conducerea companiilor ti firmelor private. Aici termentul de secretara a fost inlocuit cu cel de asistent manager.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Secretariat si corespondenta". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSorar secretariat