Alocarea capitalului

Incarcat la data: 12 Aprilie 2010

Autor: dumitru gina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 54 kb

In literatura anglo-saxona de specialitate acestui capitol i se da numele de tehnici de alocare a capitalului sau tehnici de stabilire a bugetelor de investitii, unde termenul de capital se refera la activele fixe utilizate in productie, in timp ce bugetul desemneaza un plan ce specifica in detaliu intrarile si iesirile de numerar pe o anumita perioada de timp.


Decizia de investitii precede intotdeauna realizarea obiectivelor. Ea consta in selectarea unei alternative, a unei variante rationale, convenabile si competitive, de obtinere a unor rezultate sau avantaje asteptate pe seama cheltuielilor de investitii.


Deciziile referitoare la investitiile de capital reprezinta cele mai importante decizii financiare pe care trebuie sa le ia o firma, deoarece: 1) o astfel de investitie implica sume mari de bani si 2) deciziile se adopta in mod invariabil pe termen lung.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Alocarea capitalului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSFINANTEBANCA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...