Constructori si Destructori

Incarcat la data: 02 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

In C++ se folosesc functii membre numite constructori si destructori pentru crearea, initializarea, copierea si distrugerea obiectelor.

Un constructor – este o functie speciala membra a unei clase si are acelasi nume cu acea clasa; Are rolul de a initializa obiectele (instantele acelei clase) atunci cand sunt create.

Complementul constructorului este destructorul- distruge obiectele create; Destructorul are acelasi nume cu constructorul, dar precedat de caracterul. mObiectele locale sunt create cand se intra in blocul lor si distruse cand se termina programul.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Constructori si Destructori". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONSTRUCTORIcurs informaticadestructori
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan