Curs de Depanare PC. DISPOZITIVE DE AFISARE.

Incarcat la data: 06 Martie 2007

Autor: Iulia Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

SISTEMUL DE AFISARE
Sistemul de afisare al calculatorului permite utilizatorului sa vada exact ceea ce face PC-ul in timpul functionarii. Datorita capacitatii sale de a oferi instantaneu raspuns, sistemul de afisare este un dispozitiv interactiv si influenteaza viteza de lucru a PC-ului.


Primul dispozitiv de afisare nu era grafic, fiind dezvoltat pe baza tehnologiei telegrafului: era de fapt o masina de scris actionata electric, numita teleimprimator. Acesta prelua codurile electrice, le convertea in apasari de taste ce tipareau caracterele pe hartie.


Echivalentul electronic al teleimprimatorului, a fost terminalul video (VDT), care tiparea pe un ecran fosforescent. In plus, creierul unui terminal inteligent permite recunoasterea unor comenzi speciale de formatare a modului de afisare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de Depanare PC. DISPOZITIVE DE AFISARE.". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs formator