Curs de Depanare PC. MICROPROCESORUL

Incarcat la data: 05 Martie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

A) CARACTERISTICILE PROCESORULUI
Creierul unui calculator PC este procesorul, numit si unitate centrala de prelucrare CPU (Central Processing Unit). Rolul acestuia este de a executa calculul si prelucrarea datelor din sistem cu exceptia calculelor matematice complexe pe care le executa coprocesorul.


1) Principalele caracteristici ale procesoarelor sunt:

- Magistrala de date
O magistrala este un grup de conexiuni ce transfera semnale comune. Un procesor are doua magistrale importante pentru transferul datelor si informatiilor privitoare la adresarea memoriei: magistrala de date si magistrala de adrese.
Cea mai importanta este cea de date: ansamblul liniilor utilizate pentru a trimite si receptiona date. Un procesor pe 32 de biti are o magistrala de date pe 32 de biti, deci transmite simultan 4 octeti.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de Depanare PC. MICROPROCESORUL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs formator
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...