Curs Depanare PC. COMPONENTELE HARDWARE UTILIZATE

Incarcat la data: 13 Aprilie 2007

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

SISTEMUL ACUSTIC FUNDAMENTAL
Pastreaza modelul simplu introdus de IBM in primul PC, cu scopul de a genera sunete clare care sa avertizeze utilizatorul asupra evenimentelor din PC. Sistemul acustic fundamental are trei elemente componente: un generator de ton, un amplificator si un difuzor.


Generatorul de ton, circuitul de baza folosit pentru generarea sunetelor este oscilatorul sau ceasul sistemului care genereaza frecventa de operare a CPU din PC. La primul calculator s-a folosit ca oscilator unul din canalele circuitului integrat 8253, la cele mai noi sunt implementate in cipset.


Amplificatorul, creste puterea semnalului. Sistemul acustic fundamental foloseste un simplu amplificator operational de 100-200 miliwati. PC-ul standard contine intre oscilator si difuzor un filtru trece-jos (care elimina frecventele ce depasesc domeniul auditiv) si un rezistor limitator de curent. Difuzorul, emite sunetele sistemului, si are 2-3 inci. El se conecteaza la placa de baza cu un cablu special format dintr-o pereche de fire rasucite.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC. COMPONENTELE HARDWARE UTILIZATE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan