Curs Depanare PC. DISPOZITIVE DE INTRARE

Incarcat la data: 06 Martie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

A) TASTATURA
Tastatura (claviatura) este principalul dispozitiv al calculatoruIui, prin intermediul caruia se transmit comenzi catre unitatea centrala. Fiind insa in afara acesteia, spunem ca tastatura este un echipament (dispozitiv) periferic, şi anume, unul de introducere.


Cuplarea tastaturii la calculator se face prin intermediul unui cablu de conectare.
Din punet de vedere al dispunerii tastelor, tastatnra se aseamana destul de mult cu cea a unei masini de scris dar are si parţi care o individualieaza.


Primele tastaturi ale PC-urilor au avut 83/84 de taste, pentru ca, ulterior, ele sa fie imbunatatite prin dublarea unora dintre tastele existente sau adaugarea altora noi, ajungandu-se la 10l/102.
Din punctul do vedere al functionalitatii lor aceste taste sunt grupate în patru categorii:
- Taste alfanumerice
- Taste cu scopuri speciale
- Taste directionale si numerice
- Taste functionale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC. DISPOZITIVE DE INTRARE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan