Curs Depanare PC. ELEMENTE DE COMUNICATIE. MODEMURILE. DISPOZITIVE AUDIO.

Incarcat la data: 06 Martie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

A) MODEMURILE
Datele din PC sunt digitale, dar liniile de lelefon transmit semnale analogice, pentru conectarea la distan-a a PC-ului prin linie telefonica fiind necesara conversia celor doua tipuri de semnale.
Procesul de transformare a datelor digitale din calculator in date analogice se numeste modulatie, iar cel invers demodulatie. Pentru aceasta se utilizeaza un modem. semnalul analog care trannsforma informatia se numeste carrier - purtatoare.


 Majoritatea modemurilor, interne sau externe au un difuzor pentru a auzi conectarea la distanta. Când se utilizeza un modem se trece prin trei faze distincte:
- punerea sub tensiune, in care se stabileste legatura dintre modem si calculator (initializata de obicei de softul de comunicatie)
- modul comanda, in care se dau comenzile AT pentru formarea numarului dorit
- modul de date, in care modemul comunica cu altul (transmite si receptioneaza date).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC. ELEMENTE DE COMUNICATIE. MODEMURILE. DISPOZITIVE AUDIO.". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs formator
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...