Curs Depanare PC. IMPRIMANTE SI SCANERE

Incarcat la data: 13 Aprilie 2007

Autor: Iulia Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Imprimanta este un periferic utilizat pentru tiparirea informatiilor. Exista mai multe tipuri de imprimante, cele mai populare fiind:
- Matriciala: cu ace. Utilizeaza casete cu benzi tusate pentru a tipari.
- Ink-jet: utilizeaza pentru tiparire un cartus cu cerneala


- Laser: utilizeaza pentru tiparire un cartus cu toner. In functie de modul de transfer al datelor, imprimantele se impart in urmatoarele categorii:
- Seriale: se conecteaza la portul serial prin intermediul unui cablu serial. Acest tip de imprimante sunt lente si in general nu se mai folosesc.
- Paralele: se conecteaza la portul paralel prin intermediul unui cablu paralel.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC. IMPRIMANTE SI SCANERE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs formator
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...