Curs Depanare PC. ORGANIZAREA LOGICA A DATELOR, STRUCTURA UNUI CALCULATOR.

Incarcat la data: 13 Februarie 2007

Autor: maria cantemir

Pret: 80 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Stocarea datelor se refera la pastrarea instructiunilor de program si a datelor pe calculator astfel incat informatiile sa fie disponibile pentru prelucrari.


Datele de lucru si programele sunt stocate logic pe un suport fizic (hard-disc, discheta, disc optic, banda magnetica, etc.) sub forma de fisier. Fisierele sunt grupate in directoare sau subdirectoare, obtinandu-se o structura arborescenta care este gestionata de catre sistemul de operare. in momentul prelucrarii datelor sau lansarii in executie a programelor, acestea sunt stocate temporar in memoria RAM a calculatorului, dar la decuplarea acestuia de sub tensiune, memoria RAM este stearsa; din acest motiv memoria RAM se numeste memorie volatila.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC. ORGANIZAREA LOGICA A DATELOR, STRUCTURA UNUI CALCULATOR.". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan