Curs Depanare PC. PORTURILOR DE COMUNICATIE

Incarcat la data: 13 Aprilie 2007

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

PORTURILE PARALELE
Asigura o legatura simpla pentru imprimante. in prezent exista trei conectoare standard si patru standarde de operare, insa toate se numesc porturi paralele. Portul paralel foloseste pentru transferul datelor opt fire separate intr-un singur cablu, un fir pentru fiecare bi al octetului de date. Cablurile noi sunt realizate prin torsadarea celor opt fire.


Ultimele modele de interfete paralele ofera viteze de transfer de pana la 100 ori mai mare decat cea a portului serial simplu. Inventat de IBM pentru cuplarea usoara a imprimantelor, se numeste si port de imprimanta. De fapt a fost inventat de firma Centronics Data Computer Corporation numindu-se de fapt port Centronics. Portul paralel nu este identic cu Centronics, fiind adaptat pentru PC deci cu dimesiuni mai mici.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC. PORTURILOR DE COMUNICATIE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs formator