Curs Depanare PC. SISTEME DE STOCARE DE MARE CAPACITATE

Incarcat la data: 13 Aprilie 2007

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

TEHNOLOGII DE STOCARE MASIVA
Dispozitivele de stocare masiva reprezinta spatiul in care sunt stocate datele necesare. Stocarea masiva poate fi on-line, accesibila instantaneu prin comenzile CPU, sau off-line, cand sunt necesare interventii suplimentare. Pentru ca sistemul sa aibe acces la informatie.


Transferul datelor din sistemul de stocare masiva in memorie determina viteza de acces la informatiile stocate. La sistemele on-line uzuale, viteza de acces variaza de la 0.01 s la 1000 s la sistemele de banda.


Capacitatea de stocare poate varia de la 150 KB pe o discheta cu o singura parte, la mai multi GB la HDD.
in prezent sunt utilizate mai multe variante de dispozitive de stocare masiva, clasificate dupa tehnologia şi materialele folosite pentru stocare, dupa posibilitatea de schimbare a mediilor de stocare pentru creşterea capacitatii, pentru schimbul de informatii sau din motive de securitate.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC. SISTEME DE STOCARE DE MARE CAPACITATE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs formator
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...