Curs Depanare PC. UNITATI DE DISCHETA

Incarcat la data: 13 Aprilie 2007

Autor: maria cantemir

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Unitatea de Discheta (Floppy Disk Unit - FDU): realizata pentru a citi/scrie informatii de pe/pe dischete. Unitatile de 3.5 inch echipeaza in mod uzual echipamentele de calcul. Calculatoarele din generatiile mai vechi pot avea in dotare si o unitate de dischete de 5.25 inch, dar in general acestea au fost scoase din uz.


Dischetele pot fi protejate la scriere; de exemplu, in cazul dischetelor de 3.5 inch acest lucru este realizat prin intermediul unei ferestre culisante. Deplasand fereastra astfel incat decuparea sa fie vizibila protejeaza discheta la scriere; obturand decuparea, pot fi scrise date pe discheta. Pe o discheta protejata nu se pot inscrie date.  
Acest lucru este util deoarece o discheta este in general utilizata pentru schimbul de date intre calculatoare, sau pentru a instala aplicatii noi si prin protectia ei ne asiguram ca datele de pe discheta nu pot fi afectate de virusi.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC. UNITATI DE DISCHETA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs formator
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...