Curs Depanare PC.TIPURI DE SISTEME, DEMONTAREA SI EXAMINAREA CALCULATORULUI.

Incarcat la data: 14 Februarie 2007

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 26

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

TIPURI DE SISTEME
Inainte de a trece la un studiu aprofundat al componentelor hardware, este necesar sa trecem in revista deosebirile existente intre arhitecturile calculatoarelor IBM si a celor compatibile IBM, structura memoriei si modul de utilizare a acesteia. in prezent se afla pe piata o multitudine de tipuri de calculatoare compatibile PC.


Majoritatea sunt asemanatoare, insa, odata cu continua perfectionare a mediilor de operare de genul Windows, UNIX sau OS/2, au devenit evidente cateva deosebiri importante in arhitectura sistemelor. Un sistem de operare modern are nevoie cel putin de o unitate centrala de prelucrare CPU 486 pentru a putea rula. Versiunea Windows NT 4.0 necesita cel putin un procesor 586, functionarea optima a acestui sistem de operare fiind vizibila abia pe un procesor performant MMX.


Cunoaşterea şi intelegerea acestor platforme hardware ne permit proiecrea, instalarea şi utilizarea sistemele de operare moderne si a aplicatiilor astfel incat sa folosim in mod optim resursele hardware disponibile in sistemul de calcul. Toate sistemele compatibile PC pot fi impartite d.p.d.v. hardware in doua tipuri fundamentale:
- Sisteme pe 8 biti (clasa PC/XT)
- Sisteme pe 16/32/64 biti (clasa AT)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Depanare PC.TIPURI DE SISTEME, DEMONTAREA SI EXAMINAREA CALCULATORULUI.". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticabaze sisteme
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan