Curs info - scrierea de documente in Word

Incarcat la data: 02 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 80 credite

Numar pagini: 37

Tip fisier: zip

Marime fisier: 744 kb

Microsoft Word este un program de redactare a diverse documente fapt ce-l face foarte util in aplicatii stiintifice si nu numai. inainte de a lucra cu acest program interesati-va daca pe computerul respectiv a fost instalat pachetul Microsoft Office altfel veti fi nevoit sa utilizati alt program de redactare pe care il contine sistemul de operare.

Programul Word este usor de identificat cum vedem in figura urmatoare: Fig. 1 Pornidea programului Word Programul Word se deschide apoi prin dublu clic pe pictograma respectiva sau prin dublu clic pe orice document de tip Word.

Odata deschisa, va apare pe desktop imaginea din figura care urmeaza. In aceasta fereastra distingem elementele urmatoare: Bara de titlu contine titlul documentului (pre)lucrat de utilizator dar numai dupa ce
documentul a fost numit si salvat ca atare; Bara de meniuri contine comenzile Word; Bara cu instrumente contine diverse optiuni de prelucrare a documentelor; Rigla este folosita pentru delimitarea textului in pagina; Butoanele de vizualizare sunt folosite pentru afisarea documentului; Bara de stare contine informatii despre document sau cursor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs info - scrierea de documente in Word". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DocumenteWORDcurs informatica