Curs Windows - introducere, calculatorul si stiintele sociale

Incarcat la data: 02 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 687 kb

Inca de acum douazeci de ani un important autor american J. Naisbitt, in lucrarea devenita celebra Megatendinte (1984) atragea atentia asupra expansiunii mondiale a tehnologiilor informatiei cu consecinte dintre cele mai spectaculoase pentru omenire in general.

Se intrevedea astfel: legatura dintre descoperirile informaticii si schimbarea sociala, limitarea privilegiului informational, obligativitatea instruirii intensive, cresterea ponderii din PIB data de domeniul informaticii si informatiei in general, intensificarea schimbului de date “on-line” dependenta stimulativa reciproca dintre software (ansambluri de programe, instructiuni date etc.) si hardware (componentele mecanice si electronice ale unui computer).

Este evident ca toate aceste presupozitii s-au adeverit si au fost intarite de evolutiile viitoare. Astazi consideram normal sa comunicam prin Internet, sa vorbim de „magistrale ale informarii”, sa amintim de cyber-spatiu etc. Toate aceste inlesniri ale civilizatiei electronice sunt intermediate de ordinator (computer) aflat si el in plina evolutie tehnologica. Profesionalizarea in cele mai variate domenii nu mai poate face abstractie de calculator si tocmai de aceea se impune cunoasterea elementelor de baza ale noilor tehnologii.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Windows - introducere, calculatorul si stiintele sociale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: WINDOWScurs informatica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...