Motivatia cadrului didactic in cadrul culturii organizationale

Incarcat la data: 18 Februarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Delimitari conceptuale
De multe ori ne intrebam de ce se comporta oameni intrun anumit mod la locul de munca, de ce unele cadre didactice  sunt dedicate muncii lor, pe cand alti sunt total nepasatori. Raspunsul cel mai pertinent  este motivatia.


Conform teoriei motivationale, motivatia este o variabila importanta a microorganizatiei, deoarece:
- motivatia se situeaza la nivel microorganizational, ce se reflecta in comportamentul individual al persoanei dar si al echipei din care face parte (teoria motivationala)


Conceptul de motivatia provine de la termenul latinesc "movere" ce semnifica "miscare, actiune, energie". Sunt sutinute diferite teorii privin definitia termenului de motivatie, de catre diferiti oameni de stiinta ca de ex "dorinta, vointa, ideal, scop, obiectiv, nevoie, conducere, stimulare".
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Motivatia cadrului didactic in cadrul culturii organizationale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSPEDAGOGIEMOTIVATIEcadru didactic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan