Structura tipurilor de lectie

Incarcat la data: 28 Ianuarie 2010

Autor: Pral Mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22 kb

A. Organizarea clasei pentru lectie. Orice lectie incepe cu aceasta activitate prin care profesorul asigura conditiile materiale si psihologice necesare (ordinea in clasa, existenta mijloacelor materiale, starea de atentie, de comunicare efectiva cu elevii etc.).

B. Verificarea si aprecierea cunostintelor si a capacitatilor elevilor. Controlul frontal sau prin sondaj al indeplinirii sarcinilor de studiu individual, al temelor de acasa. Verificarea si aprecierea cunostintelor se face prin diferite metode de evaluare. In aceasta etapa, concomitent cu verificarea, se poate realiza, si reactualizarea cunostintelor. Adica, profesorul verifica insistand asupra acelor cunostinte si capacitati de care depinde intelegerea noilor cunostinte.

C. Transmiterea noilor cunostinte. Este etapa cu o pondere mai mare in economia de timp a lectiei. In aceasta etapa profesorul intreprinde actiuni si foloseste metode prin care asigura accesibilitatea cunostintelor, invatarea constienta, activa si temeinica a acestora.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Structura tipurilor de lectie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSDIDACTICAms-dos structuralegea educatiei guvernproiect de lectie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...