Compatibilitatea electromagnetica

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2011

Autor: Georgiana Dumitru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 259 kb

Compatibilitatea electromagnetica (CEM) a unui sistem se refera la - functionarea corespunzatoare in prezenta unor nivele ale perturbatiilor precizate; - sa nu genereze perturbatii cu nivele mai mari decât cele impuse.

7.1. Interferenta electromagnetica prin linii de conectare
Perturbatiile ajung de la un circuit la altul printr-un canal de transmisie, ale carui proprietati determina nivelul perturbatiilor.

Descrierea fenomenelor electromagnetice prin intermediul carora se introduc perturbatii intr-un circuit poate fi realizata cu - ecuatiile lui Maxwell (ecuatiile câmpului electromagnetic) sau - ecuatiile lui Kirchhoff (pentru curenti si tensiuni).

Adoptarea setului de ecuatii se face in functie de frecventele semnalelor, respectiv in functie de regimul circuitului (curent continuu, regim lent variabil si regim rapid variabil in timp). [34] in regim de curent continuu o linie de conexiune este caracterizata de rezistenta proprie pe unitatea de lungime r[W/m] . Tensiunea la capatul liniei de lungime l [m] , alimentata cu t.e.m. Spunem ca linia este modelata prin elemente de circuit cu parametrii concentrati.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Compatibilitatea electromagnetica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: compatibilitate electromagneticacurs inginerie electrica
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...