Curs Masini electrice

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2010

Autor: Micle Darius

Pret: 100 credite

Numar pagini: 83

Tip fisier: zip

Marime fisier: 747 kb

Prin masina electrica se intelege un ansamblu de infasurari plasate pe un sistem de miezuri feromagnetice, fixe sau mobile intre ele, cuplate electric, magnetic, sau electric si magnetic. Prin intermediul acestui ansamblu, puterea electrica se transforma in putere mecanica si invers.

Masinile electrice sunt reversibile, adica pot functiona ca motor sau generator fara modificari constructive. In procesul de conversie a energiei in masina apar pierderi datorita fenomenelor electromagnetice de baza, pierderi care se transforma in caldura si incalzesc masina...

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Masini electrice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMASINAmasini electricebaze sistemecircuite electronice