Cursuri Diverse

Suport de curs Gastronomie

1. Structura spatiului in unitatile de alimentatie publica - Spatii de productie; Dotare cu utilaje,  mobilier, ustensile si vase a bucatariei; Flux tehnologic   Criteriile pe baza carora se face compartimentarea si amenajarea...

Numar pagini: 34  |  Marime fisier: 69 kb

Tehnologii cofetar - patiser

Arta culinara romaneasca, in ceea ce priveste dulciurile nu are o traditie indelungata. Intr-o tara in care clima a facut ca sute de ani sa se cultive meiul, graul si orzul si in care relieful a permis dezvoltarea pastoritului era firesc ca...

Numar pagini: 186  |  Marime fisier: 1764 kb

Curs Complet de Barman Preparator

  Curs complet barman preparator Saptamana I Ziua1  -Introducere curs, pahare si ustensile de bar, turnarea,  barmanul. Ziua2  -Barul, sucuri, fructe si gheata, free puring. Ziua 3 -   Alcoolul: spirtoase...

Numar pagini: 0  |  Marime fisier: 75 kb

Izvoarele dreptului

Concept: desemneaza sursele dreptului si are 2 acceptiuni: 1. Izvoarele materiale ale dreptului: sursele complexe de natura sociala si individuala, obiectiva si subiectiva care la un moment dat determina aparitia dreptului. In principiu dreptul...

Numar pagini: 3  |  Marime fisier: 14 kb

Rezultate 1 - 4 din 4
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook