Suport de curs - Drept administrativ

Incarcat la data: 24 Martie 2010

Autor: delia-elena

Pret: 50 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 193 kb

Dreptul administrativ este o ramura a dreptului public care cuprinde normele juridice ce reglementeaza organizarea si functionarea autoritatilor administratiei publice si raporturile dintre ele, activitatea acestor autoritati, statutul functionarului public, controlul administrativ, contenciosul administrativ si alte aspecte ce intervin in realizarea functiei executive a statului.

Prezentul "indrumar de studiu individual" ofera studentilor reperele principale de invatare, intelegere si autoverificare cuprinse in Partea I-a (Modulul I). Modulul este structurat in teme (unitati) de studiu cuprinse in Programa analitica a disciplinei. ATENtIE: aprofundarea "Dreptului administrativ" nu poate fi realizata doar pa baza acestui indrumar, FIIND ABSOLUT NECESARa STUDIEREA ATENTa A BIBLIOGRAFIEI RECOMANDATE ŞI NU PRIN LECTURAREA "iNDRUMARULUI".

Pe de alta parte, uneori, sunt mentionate doar anumite titluri, trebuind ca problemele din cadrul acestora sa fie cautate, studiate si aprofundate din bibliografia indicata la finele acestui indrumar. in al treilea rand, dupa cum se va vedea, numai la unele unitati sunt puse intrebari, acestea avand doar un rol exemplificativ. Aceasta inseamna ca pot fi formulate si alte intrebari, bineinteles si la temele sau subtememele unde intrebarile nu apar.

La unele unitati, mai ales cele de la inceputul suportului de curs sunt prezentate si cuvinte-cheie, adica notiuni care in mod obligatoriu trebuie cunoscute si intelese.

2.Structura Suportului de Curs "Drept administrativ" este realizata pe doua parti, adica pe doua module. in anul I de studiu, Semestrul II, se studiaza Modulul I, adica Partea I-a.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Suport de curs - Drept administrativ". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSDREPT ADMINISTRATIVdrept publicramura
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...