Drept comercial

Incarcat la data: 15 Februarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

Formarea obligatiilor comerciale
Raporturile juridice de drept comercial se stabilesc (i-au na┼čtere) prin manifestarea libera a vointei partilor in sensul nasterii, modificarii, transmiterii si stingerii unor drepturi si obligatii. Cu alte cuvinte subiectii dreptului comercial pot incheia contracte comerciale in mod liber potrivit intereselor proprii, aceasta libertate contractuala fiind ingradita numai de dispozitiile legale ce privesc ordinea publica ┼či bunurile moravuri.


In dreptul comercial incheierea contractelor prezinta o particularitate in sensul ca regula formarii contractului o reprezinta incheierea acestora intre parti ce nu au posibilitatea directa de a stabili conditiile contractului. Datorita acestor specificatii al incheierii de contracte comerciale, Codul Comercial, a reglementat prin art. 35 pana la  art. 39 reguli speciale privind incheierea contractelor "intre persoane departate" sau " intre absenti".

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Drept comercial". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTCURSCOMERT
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan