Curs Drept fiscal european

Incarcat la data: 14 Ianuarie 2010

Autor: Nagy Krisztina

Pret: 80 credite

Numar pagini: 100

Tip fisier: zip

Marime fisier: 244 kb

Problemele puse de controlul concurentei fiscale, la nivelul UE, sunt, din punct de vedere teoretic, extrem de sensibile. Dintr-un punct de vedere mai practic, al constructiei europene, deşi sunt dificile, datorita necesitatii rezolvarii intr-un timp rezonabil (de a se tempera, daca nu elimina complet concurenta fiscala), acestea reclama gasirea unor solutii in acord cu legislatia comunitara.

Determinarea reglementarilor fiscale tine, am putea spune, de "prerogativele regale". Este vorba, in principiu, despre una din expresiile majore ale suveranitatii nationale. Expresia sa libera poate, in mod legitim, sa conduca la adoptarea unor reguli fiscale ce pot favoriza unele practici de concurenta fiscala. in sens invers, ea este susceptibila de a fi in mod limitat determinata, ba chiar impiedicata, de concurenta fiscala exercitata de terti. Pe scurt, coexistenta suveranitatilor fiscale, erijata in principiu, este susceptibila de a produce o concurenta fiscala care suprima progresiv orice suveranitate.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Drept fiscal european". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTCURSUniunea Europeanadrept fiscal europeanconcurenta monopolistica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan