CURS DREPT: DREPT ECONOMIC

Incarcat la data: 09 Iunie 2008

Autor: gabriela1

Pret: 80 credite

Numar pagini: 120

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

5 (2 review-uri)

Asupra relatiilor sociale, a conduitei oamenilor actioneaza o mare varietate de norme, in cele mai variate forme si modalitati. Societatea umana este cladita si functioneaza conform unor principii si norme izvorate din necesitatea existentei sociale.


Actiunea dreptului asupra relatiilor sociale are loc in cadrul unui sistem de reglementare compus dintr-o multitudine de norme sociale si se realizeaza concomitent printr-o impletire si interactiune a diferitelor categorii de norme. Pentru o mai precisa delimitare si intelegere a reglementarii juridice a relatiilor sociale este necesara cunoasterea, fie si mai geenrala a actiunii si a altor norme, a reglementarilor de natura extrajuridica.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS DREPT: DREPT ECONOMIC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTCURSECONOMIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan