Curs Dreptul asigurarilor

Incarcat la data: 08 Decembrie 2009

Autor: daniel diaconescu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 49

Tip fisier: zip

Marime fisier: 83 kb

Relatia Asigurare - Risc
Riscul este definit in dictionarul explicativ al limbii romane ca posibilitatea de a ajunge intr-o primejdie, de a avea de infruntat un necaz sau de a suporta o paguba.


Dorinta omului de a proteja familia si patrimoniul s-a materializat, ca urmare a organizarii stiintifice a solidaritatii umane, in asigurare. Aceasta presupune acordarea unei indemnizari financiare victimelor unor evenimente, precum catastrofe naturale, accidente.


Din punct de vedere juridic riscul este evenimentul viitor si incert (dar posibil), de a carui realizare este legata producerea unor efecte juridice. El are importanta pentru asigurator, deoarece din analizarea si evaluarea lui rezulta nivelul primei si corespunzator al indemnizatiei de asigurare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Dreptul asigurarilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSDreptul asigurarilorDrept economic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan