Drept comercial

Incarcat la data: 20 Ianuarie 2010

Autor: ursu victoria

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

Dreptul comercial contine un ansamblu de norme juridice care reglementeaza comertul. Notiunea de comert este folosita in mai multe sensuri: etimologic, economic si juridic. Din punct de vedere etimologic, notiunea de "comert" provine din cuvantul latinesc "commercium", o juxtapunere a cuvintelor "cum" si "merx" ce inseamna operatiuni legate de marfa, cel care exercita activitatea de comert este comerciantul ("merx" – "mercator"). In al doilea sens, economic, notiunea reprezinta o activitate care are drept scop schimbul, circulatia marfurilor de la producator la consumator. Aceste operatii sunt realizate de catre comerciant.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Drept comercial". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPT COMERCIAL
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...