DREPT COMUNITAR CURS 5

Incarcat la data: 17 Aprilie 2008

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

5 (1 review)

Cadrul legal:
-    Articolele 28-30
-    Articolele 39-60
Cuprind interpretarea acestor prevederi de catre curtea de justitie a facut ca protectia consumatorilor sa devina una dintre cerintele obligatorii, de interes general, care ar putea justifica masurile care deroga din libera circulatie a marfurilor, persoanelor, serviciilor si capitalului.


Articolul 95 din tratat: unul dintre motivele care au stat la baza armonizarii diverselor legislatii, la nivel national, in vederea stabilirii si consolidarii pietei interne este asigurarea unui grad ridicat de protectie a consumatorului.
Articolul 153 din tratat: declararea promovarii intereselor consumatorilor ca principiu calauzitor aflat la baza politicii adoptate de catre Uniunea Europeana.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "DREPT COMUNITAR CURS 5". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTCURSdrept comunitar
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan