Fiscalitatea operatiunilor comerciale

Incarcat la data: 09 Februarie 2010

Autor: Stoian Denisa - Izabela

Pret: 80 credite

Numar pagini: 97

Tip fisier: zip

Marime fisier: 154 kb

Notiunea de comert
In sens economic, comertul reprezinta activitatea realizata cu scopul de schimb si circulatie a marfurilor de la producatori la consumatori. Pornind de la aceasta abordare, comertul ar consta in operatiunile curpinse in intervalul dintre momentul producerii marfurilor si cel al intrarii lor in circulatie, pana la momentul ajungerii acestora la consumatori. Aceste operatiuni sunt realizate de comercianti, denumiti, uzual, si negustori, agenti economici diferiti de producatorii marfurilor.


In sens juridic, notiunea de comert are un continut mai larg decat cel al notiunii definite cu sens economic, cuprinzand nu numai operatiunile de interpunere in circulatia marfurilor, pe care le realizeaza comerciantii, ci si operatiunile de producere a marfurilor, realizate de fabricanti, executarea de lucrari si prestarea de servicii, realizate de antreprenori, respectiv presatatorii de servicii, in general, intreprinzatorii. in concluzie, comertul cuprinde operatiunile de producere si de circulatie a marfurilor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fiscalitatea operatiunilor comerciale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTCURSFISCALITATEOPERATIUNIDrept economic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan