CURS DE DREPT PENAL: PARTEA GENERALA 1

Incarcat la data: 23 Septembrie 2009

Autor: IRINA stan

Pret: 80 credite

Experimentul reprezinta o observatie provocata, ceea ce conduce la posibilitatea repetarii acestuia, fie de catre acelasi ccercetator in cazul in care unele ipoteze nu se confirma, dar si de alti cercetatori.
   

Experimentul este o metoda cu grad ridicat de generalitate fiind aplicabil in multe domenii ale cunoasterii, este aplicabil in domeniul socio-uman.
Metoda experimentala permite observarea relatiilor experimentale si cu preponderenta indentificarea relatiilor de cauzalitate si a celor de conditionare.
   

Etapele metodei experimentale sunt:
- Stabilirea domeniului cercetat
- Identificarea variabilei independente si dependente (V.D.) (V.I.)
Variabila independenta este manipulata de cercetator.
Variabila dependenta este cea ale carei rezultate le inregistreaza cercetatorul si care masoara influenta variabilei independente.
- Formularea ipotezei de cercetare
- Stabilirea esantionului si impartirea acestuia in doua grupuri
a). Grupul experimental (E)
b). Grupul de control (martor) (C)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS DE DREPT PENAL: PARTEA GENERALA 1". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...