CURS ERGOTERAPIE: EORIA GENERAL A DREPTULUI

Incarcat la data: 11 Octombrie 2008

Autor: zuzyki

Pret: 50 credite

5 (1 review)
Teoria Generala a Dreptului I Introducere in studiul dreptului Obiectul si metodele TGD-ului reprezinta o stiinta juridica. Stiinta in general reprezinta un sistem de notiuni si cunostinte despre natura, societate si gandire care s-a format in mod istoric ivolutiv in care se si dezvolta continuu pe baza practicii sociale. Stiintele sunt de 3 feluri: despre natura, despre societate si despre gandire. Stiintele sociale studiaza fenomenele sociale, legile care determina aparitia, existenta si transformarea lor. In functie de obiectul lor stiintele sociale se impart in stiinte politice, stiinte economice, stiinte juridice si stiinte istorice. TGD-ul este o stiinta juridica de maxima generalitate care studiaza atat fenomenul juridic ca si ansamblu de acte normative care guverneaza viata sociala cat si fenomenele sociale care au determinat fenomenul juridic cat si constiinta juridica (reprezentarile, conceptiile, evaluarile) referitoare la fenomenul juridic. TGD reprezinta stiinta juridica cu cel mai mare caracter de generalitate. Ea studiaza dreptul si fundamentele lui, raporturile juridice care se nasc intre indivizi, studiaza statul, structura sa, regimul sau politic, forma sa de guvernamant TGD-ul deci reprezinta statul si dreptul in general.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ERGOTERAPIE: EORIA GENERAL A DREPTULUI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan